Engang imellem opdager vi, at vi er fanget i vores egne mønstre.

I vores gamle måder at reagere på, som vi ofte med viljens og tankens magt har forsøgt at mane til jorden og lægge fra os gennem tiden.

Og alligevel hænger de ved. Mønstre, vaner og adfærd. Sider af os selv, som vi ofte ikke bryder os om. Men de har et formål med at eksistere, og de er kommet som en gave til os på tidspunkter, hvor vi har haft brug for dem. 

Eksempler på problematikker

lavt selvværd

dårlig selvtillid

tilbøjelighed til selvkritik

overbevisninger og forestillinger

fastlåshed i vores sociale roller

stress

udbrændthed

kriser af diverse art

uhensigtsmæssige vaner

adfærdsmønstre

overreaktioner følelsesmæssigt i almindelige livssituationer


Gennem psykoterapi er det muligt at få øje på de skjulte mekanismer, der ligger gemt i os. At få øje på det der er glemt, eller som aldrig har fået stemme eller ord. At lade lyset i os selv bryde frem og give slip på de hæmmende overbevisninger, som følger os gennem livet.

Pris

450,- pr. time

Gennem selvindsigt og bevidstgørelse kan vi tage ansvar for vores egen livssituation og ændre indstillingen til os selv. Det er på den måde, at vi kan blive frie i vores liv. Det er der guldet er gemt.

 

Hvis du har mod på at starte på din egen rejse imod personlig udvikling, eller er du allerede i gang og gerne vil fortsætte, så vil jeg byde dig mere end velkommen i min stol. Jeg udbyder psykoterapi i Roskilde, og som fjerde års studerende er min timepris på 450,- for en session på en time. Book din tid her.